Testimonials

Vi har mange professionelle fra forskellige virksomheder, som deltager på vores kurser. Dette er deres oplevelser.

Jeg har deltaget i 2 dages inspirerende og professionelt træning i Leapwork Advanced kursus med reference til arbejdslivet. Ziad El-Wali er en fremragende underviser, der med stor begejstring for sit fag og en stor pædagogisk indsigt, formår at inspirere både dem, som allerede er fortrolige med Leapwork og nybegyndere, der som jeg har lidt kendskab til Leapwork. Kurset har givet mig bedre forståelse i building blocks i Leapwork og deres brugsmuligheder.

Kurset kommer godt rundt omkring de 7 hovedemner, som man kan kommer op i til eksamen. Desuden kommer man ved hjælp af gruppeopgaver og diskussioner igennem mange af aspekterne ved at være Test Manager og hvordan man kan bruge den nye viden i praksis. Underviser er bestemt også kompetent og altid villig til at besvare spørgsmål.

Godt kursus, hvor man kommer grundigt omkring DevOps set-up’et med fokus på at udvikle en samarbejdskultur, hvor det er et fælles ansvar at få skabt den bedste kvalitet i de produkter som udvikles/idriftsættes. Særlig relevant for testere, som ikke tidligere har arbejdet i et agilt set-up, og som bare har brug for en genopfriskning/kort introduktion til testteknikker. Meget erfaren underviser med gode formidlingsevner.