Om os

Kvalitet ligger i vores DNA

Hvem er QAcademy 

QAcademy er en kursusforretning og en del af Capgemini Danmark A/S, og vi deler en fælles vision: forretningens værdi fra teknologi skabes af og gennem mennesker. Derfor arbejder QAcademy på at dygtiggøre mennesker og udbrede kendskabet til metoder og værktøjer som højner kvaliteten i IT løsninger.  

QAcademy afholder åbne og lukkede kurser for både eksterne og interne aktører.  

 

Vores kompetencer

Vi har mange års erfaring med at tilrettelægge ydelser og kurser med henblik på at understøtte enkelte virksomheders behov. Med udgangspunkt i jeres ønsker, mål og nuværende situation opbygges hvert enkelt uddannelsesforløb. Processen involverer alle relevante parter, som efterfølgende skal implementere de nye værktøjer og anvende den nye viden. Hvis du vil vide mere om skræddersyet kurser eller har en specifik efterspørgsel, så tag et kig på siden ’Skræddersyet kurser’.

Vores undervisere brænder for det de underviser i, og har fødderne solidt plantet i virkeligheden. I deres daglige arbejde gør de brug af metoderne og teknikkerne som de formidler og underviser i. Med andre ord er alle vores undervisere, hvad vi kalder spillende trænere. Dette gør det muligt for deltagerne på vores kurser, at få adgang til den optimale blanding af teoretisk viden og praktisk erfaring. At have undervisere med praktisk erfaring og et engagement der brænder igennem, giver efter vores mening de bedste læringsresultater.