Undervisere

Vi har yderst professionelle og veluddannede undervisere for at sikre, at du får den mest professionelle træning.

Card image cap

TMAP, ISTQB

Anders Larsen
Jeg har været med til at forbedre kvaliteten af IT løsninger i mere end 15 år. Jeg deler ud af min omfattende viden om eksekvering og organisering af kvalitetssikring og test på ISTQB og TMAP kurser, så vi kan blive flere der arbejder på at lave bedre IT løsninger.
Card image cap

TMAP, ISTQB

Eleonore Fly Mathiasen
Jeg har arbejdet med kvalitetssikring i offentlige og private it-projekter siden 2016. Jeg brænder for at gøre mig selv klogere, og det bliver jeg i særdeleshed når jeg interagere med kursister i min undervisning. Det er vigtig for mig at undervisningen bliver nærværende for dig, for så er jeg sikker på at udbyttet bliver størst for både dig og mig.
Card image cap

Leapwork, Automation

Ziad El-Wali
Jeg er test-automatiserings ingeniør og har specialiseret mig indenfor teknisk test, gennem de sidste 6 år, hvor jeg har hjulpet private og offentlige virksomheder med at blive modnet indenfor test-automatisering samt undervisning af medarbejdere. Jeg brænder for detaljerne og en struktureret tilgang hele vejen igennem test-automatiserings livscyklussen og en stor del af mit arbejde udgør også at kunne formidle tekniske løsninger til et bredere publikum.
Card image cap

TDD, Automation

Bartek Rohard Warszawski
Jeg er test-automatiserings-arkitekt, som siden 2007 har hjulpet virksomheder med at gøre IT-projekter gennemsigtige, effektive og nemmere at forstå. Jeg holder workshops, som hjælper udviklere, testere og andre specialister med at udvikle deres kompetencer.