SAFe® for Teams

Bliv en del af Agile-teams.
Vil du have papir på, at du kan levere værdi i en SAFe-kontekst? På kurset får du kompetencerne til at indgå i Agile Release Trains og samarbejde med andre teams.

Pris:

12.000 kr. ekskl. moms

Kategori:

,

Beskrivelse

Om kurset

Med kurset kan du blive SAFe® 4 Practitioner (SP). Forløbet består af teoretiske gennemgange og praktiske øvelser. Underviseren sætter teorierne ind i konteksten af den virkelige verden via eksempler fra hverdagens projekter, samt gennem dialog med deltagerne.

Det opnår du

På kurset får du mulighed for at opbygge de færdigheder, der kræves for at blive et effektivt team-medlem i et Agile Release Train (ART). Du får en dybdegående forståelse af ART, hvordan det skaber værdi i projekterne, og hvad du kan gøre for effektivt at udføre din rolle ved hjælp af Scrum, Kanban og XP.

Samtidig lærer du at samarbejde med andre teams og får en indføring i, hvordan du løbende forbedrer toget.

Du lærer også at skrive user stories, nedbryde features, tilrettelægge og udføre iterationer og planlægge Program Increments. Endelig lærer du om continuous delivery pipeline og DevOps-kultur.

Målgruppe

Udviklere, Scrum Masters, testere og lignende profiler, der skal indgå i et agilt team i en SAFe-kontekst.

Varighed

Kurset afholdes over 2 dage.

Pris

Undervisning: Kr. 11.300 ekskl. moms
Eksamen: Kr. 700 ekskl. moms

Prisen inkluderer en kursusmappe med alt materiale og eventuelle bøger, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og te samt vand.

Sprog

Undervisningen kan gennemføres på dansk eller engelsk, materialet er på engelsk.

Sted

Køres kun som lukket firmakursus.

Eksamen

Eksamen er 90 minutters multiple choice med 45 spørgsmål. Eksamen er på engelsk, og voucher til online eksamen udleveres som del af kurset, og denne kan gennemføres efter kursistens valg indenfor 30 dage efter kurset.