Leading SAFe kursus 4.5

Bliv drivkraften bag større agile implementeringer
Vil du have en pragmatisk og erfaringsbaseret tilgang til SAF(e)? Tag kurset Leading SAFe og bliv klædt på til at trænge igennem i større programmer og virksomheder.

Pris:

12.000 kr. ekskl. moms

Kategori:

, ,

Kurset er ikke tilgængelig

Beskrivelse

Om kurset

SAFe (Scaled Agile Framework) er en grundig og anerkendt metode til at drive agile implementeringsprocesser.

På kurset får du en indføring i metoden, der er mere pragmatisk og erfaringsbaseret end teoretisk. Via øvelser og dialog baseret på projektcases og opgaver, relaterer vi alle teorierne til den virkelige verden.

Du får to undervisere med forskellige baggrunde. Det giver en alsidig belysning af emnet og de praktisk problemstillinger samt et afvekslende kursus med et mere omfattende og uddybende indhold.

Det opnår du

Kurset klæder dig på til at være en drivende kraft i forhold til at arbejde agilt i større programmer og organisationer.

Du lærer at forstå og identificere Value Streams, skabe overblik over et portefølje af udviklingsinitiativer og sætte Agile Release Trains igang. Du får redskaber til at facilitere Program Increment-planlægning, bidrage til at skalere Agile i din virksomhed og til at undvige de mest almindelige faldgruber.

Derudover lærer du at forstå, hvordan de tre niveauer i SAFe (Team, Program og Portfolio) spiller sammen og understøtter hinanden. Endelig vil du opleve, hvordan flere teams arbejder sammen i et Agile Release Train om at løse en fælles og gennemgående opgave.

Målgruppe

Kurset er for dig, som har arbejdet med Scrum og Agile, eller som har studeret disse indgående, f.eks. ved deltagelse på flere kurser.

Typiske deltagere er projektledere, programledere og linjeledere i udviklingsorganisationer, Scrum masters, product owners, enterprise-arkitekter eller test managers, som ønsker at spille en aktiv rolle i at få Scrum og Agile til at fungere i hele organisationen.

Varighed

Kurset afholdes over 2 dage.

Pris

Undervisning: Kr. 11.300 ekskl. moms
Eksamen: Kr. 700 ekskl. moms

Prisen inkluderer en kursusmappe med alt materiale og eventuelle bøger, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og te samt vand.

Sprog

Undervisningen kan gennemføres på dansk eller engelsk, materialet er på engelsk.

Eksamen

Eksamen er 90 minutters multiple choice med 45 spørgsmål. Eksamen er på engelsk, og voucher til online eksamen udleveres som del af kurset, og denne kan gennemføres efter kursistens valg indenfor 30 dage efter kurset.

Sted

Viby J og Vallensbæk

 

TILMELDING

Tilmeldingen til alle vores kurser skal midlertidigt ske ved at sende en mail til: charlotte.merrild@capgemini.com

Mailen skal indeholde: Fornavn, efternavn, firma, adresse, e-mail adresse, telefon og faktureringsoplysninger.