iSQI Certified Agile Business Analyst (CABA)

Udfør forretningsanalyser og brug resultaterne i praksis
Vil du skabe værdi med forretningsanalyse og implementering af relevante tiltag? Få en internationalt anerkendt certificering.

Pris:

11.900 kr. ekskl. moms

Kategori:

,

Kurset er ikke tilgængelig

Beskrivelse

Om kurset

iSQI Certified Agile Business Analysis (CABA) er en af verdens mest anerkendte certificeringer indenfor forretningsanalyse.

Kurset er tilrettelagt med en kombination af teori og praktiske øvelser, gruppearbejde og diskussioner.

Det opnår du

På CABA kurset får du dyb indsigt i, hvad rollen som Business Analyst i et agilt projekt indebærer, og du lærer hvordan en Business Analyst kan bidrage til, at det agile projekt leverer maksimal værdi til kunden/forretningen. Udover en værktøjskasse bestående af konkrete teknikker og metoder indenfor forretningsanalyse, får du også en solid forståelse af agile projekter. Kombinationen af agil tankegang og Business Analysis vil gøre dig i stand til at bruge kontinuerlig feedback og hurtig læring til at prioritere leverancer, minimere spild og skabe bedre resultater for kunden/forretningen.

Kursusindhold

  • Hvad er forretningsanalyse?
  • Hvad er agile?
  • Agile metoder
  • Teknikker for forretningsanalytikeren/BA’en i agile projekter
  • Tænk som en kunde
  • Hvad har forretningsværdi?
  • Brug af eksempler
  • Forstå, hvad der er muligt
  • Stimuler samarbejde og løbende forbedring
  • Undgå spild

Målgruppe og forudsætninger

Kurset henvender sig til dig, der er forretningsanalytiker, eller som er interesseret i forretningsanalyse. Det er for dig, der har brug for en klar forståelse af Agile, som gerne vil opbygge agile kompetencer, og som ønsker at forbedre processer og samarbejde i agile projekter.

Varighed

Kurset afholdes over to dage. Eksamen afholdes på én dag derudover.

Pris

Undervisning: Kr. 10.400 ekskl. moms
Eksamen: Kr. 1.500 ekskl. moms

Prisen inkluderer en kursusmappe med alt materiale og eventuelle bøger, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og te samt vand.

Sprog

Undervisningen kan gennemføres på dansk eller engelsk, materialet er på engelsk.

Eksamen

Eksamen er 90 minutters multiple choice med 45 spørgsmål. Eksamen er på engelsk, og voucher til online eksamen udleveres som del af kurset, og denne kan gennemføres efter kursistens valg indenfor 30 dage efter kurset.

Sted

Viby J og Vallensbæk

 

Dato for kursus er ikke fastlagt.