Exploratory Test

Skab værdi med udforskende test
Vil du have en introduktion til udforskende test og lære at bruge det i praksis? Få et effektivt endageskursus i Exploratory test

Pris:

4.900 kr. ekskl. moms

Kategori:

, , ,

Kurset er ikke tilgængelig

Beskrivelse

Om kurset

Der findes mange forskellige variationer af Exploratory test. Fælles for dem er, at de inddrager den enkelte testers viden og erfaring og gennemføres i en symbiose mellem analyse, design, afvikling og læring. Udforskende test er i udgangspunktet simpelt og kan skabe værdi ved at sikre et hurtigt fokus på testafvikling, mens du bevarer en struktureret og kreativ tilgang til test.

Kurset har stor fokus på den praktisk brug af Exploratory test, hvorfor undervisningen er opbygget med korte gennemgange af teori kombineret med praktiske afprøvninger af det lærte.

Det opnår du

Kurset giver dig en solid introduktion til de mest kendte variationer af udforskende test og viden om hvordan udforskende test kan struktureres. Du får værktøjer til at anvende udforskende test i praksis, når du kommer tilbage i din hverdag

Desuden får du tips og tricks til, hvordan du skaber gode udforskende testnoter og sikrer, at du bevarer overblikket over dine tests. Endelig ser vi på, hvordan den udforskende test og de klassiske testdesignteknikker passer sammen og kan supplere hinanden.

Kursusindhold

  • Definitionen på Exploratory test og teorien bag
  • Introduktion til variationer af udforskende test
  • De gode testnoter
  • Debriefing: Et værktøj til vidensdeling og identifikation af testideer
  • Udfordringer med udforskende test, og hvad du kan gøre for at afhjælpe dem

Målgruppe og forudsætninger

Testere, testmanagere samt agile teams, der ønsker bedre forståelse for udforskende test.

Varighed

Kurset afholdes over 1 dag.

Pris

4.900 kr. ekskl. moms

Prisen inkluderer alt materiale, fuld forplejning med morgenmad, frokostbuffet, snacks/kage, friskbrygget kaffe og te samt vand.

Sprog

Dansk

Eksamen

Der er ingen eksamen, men de forskellige øvelser og opgaver bliver gennemgået og vurderet i plenum.

Sted

Viby J og Vallensbæk